Kjersti Knagenhjelm leg. Naprapat i Vasasta. Foto: Fabian Kriese

Min kompetens och bakgrund

Mitt namn är Kjersti Knagenhjelm och jag jobbar som legitimerad naprapat i Stockholm. Hos mig kan du få hjälp med att behandla allt från besvär i rygg, nacke och bäcken till problem i övriga kroppens leder, muskler och bindväv. Alla mina behandlingar är individanpassade och jag behandlar kroppen som en helhet. Du är givetvis också välkommen på behandling i förebyggande syfte för att ta hand om dig själv och se till att kroppen fungerar optimalt.

Min examen tog jag 2013 från Naprapathögskolan i Stockholm, vilket omfattar 4 års utbildning och 1 års legitimationspraktik. Jag har stor erfarenhet inom dans, både som dansare och som danslärare på bl.a. Danscenter och Balettakademien. Tidigare har jag också arbetat inom vården.

Varmt välkommen till behandling hos mig vid Odenplan i Vasastan!

Priser

  • 35 min behandling: 710 kr
  • 50 min behandling: 945 kr
  • 75 min behandling: 1420 kr

10% rabatt på ordinarie priser för dansare, danslärare och dansstudenter samt barn under 16 år och pensionär över 65 år.

Om friskvårdande behandling önskas tillkommer 25% moms.

Betalning via swish eller faktura, 10 dagars betalningsvillkor.

Omboka eller avboka: 
Om du behöver omboka eller avboka kan du göra det via bokningsbekräftelsen som du får på mail eller på tel: 076-2632757.  

Tiden måste ombokas/avbokas senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

GDPR-  General data protection regulation
För naprapater och andra vårdgivare gäller patientdatalagen och dess regler för behandling av personuppgifter och journaler i första hand. Personuppgifter som samlas in används därför till att kunna utföra behandling och föra journal enligt lag. Dina personuppgifter och journaler sparas i ett säkert journalsystem, Clinicbuddy. Som legitimerad vårdpersonal har naprapater även tystnadsplikt, vilket betyder att information om dig aldrig lämnas till andra utan ditt samtycke.