Skip to content
Kjersti Knagenhjelm leg. Naprapat i Vasasta. Foto: Fabian Kriese

Min kompetens och bakgrund

Mitt namn är Kjersti Knagenhjelm och jag jobbar som legitimerad naprapat i Stockholm. Hos mig kan du få hjälp med att behandla allt från besvär i rygg, nacke och bäcken till problem i övriga kroppens leder, muskler och bindväv. Alla mina behandlingar är individanpassade och jag behandlar kroppen som en helhet. Du är givetvis också välkommen på behandling i förebyggande syfte för att ta hand om dig själv och se till att kroppen fungerar optimalt.

Min examen tog jag 2013 från Naprapathögskolan i Stockholm, vilket omfattar 4 års utbildning och 1 års legitimationspraktik. Jag har stor erfarenhet inom dans, både som dansare och som danslärare på bl.a. Danscenter och Balettakademien. Tidigare har jag också arbetat inom vården.

Varmt välkommen till behandling hos mig vid Odenplan i Vasastan!

Priser

  • 35 min behandling: 725 kr
  • 50 min behandling: 965 kr
  • 75 min behandling: 1450 kr

10% rabatt på ordinarie priser för yrkesverksamma dansare, danslärare och dansstudenter(ej hobbykurs) samt baby/barn/ungdom under 16 år. 

Rabatter kan ej kombineras. 

Går det att betala med friskvårdsbidrag? Om du önskar använda ditt friskvårdsbidrag ska du boka “friskvårdande behandling 45 min” på bokningssidan. Denna behandling kostar 1000 kr(inkl. 25% moms) och kan inte kombineras med rabatt. Friskvårdande behandling är momspliktig och är en enklare behandling som ges i förebyggande syfte, till skillnad från naprapatbehandling som är momsfri och går under hälso- och sjukvård.

Betalning via swish eller faktura.

Omboka eller avboka: 
Om du behöver omboka eller avboka kan du göra det via bokningsbekräftelsen som du får på mail eller på tel: 076-2632757.  

Tiden måste ombokas/avbokas senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

GDPR-  General data protection regulation
För naprapater och andra vårdgivare gäller patientdatalagen och dess regler för behandling av personuppgifter och journaler i första hand. Personuppgifter som samlas in används därför till att kunna utföra behandling och föra journal enligt lag. Dina personuppgifter och journaler sparas i ett säkert journalsystem, Clinicbuddy. Som legitimerad vårdpersonal har naprapater även tystnadsplikt, vilket betyder att information om dig aldrig lämnas till andra utan ditt samtycke.